Tidenes raskeste KnarvikMila-løyper!

KnarvikMila gjør endringer på løypetrasèen og vi får tidenes raskeste KnarvikMila-løyper på både 5km, 10km og 21km.

 Tilbakemeldinger fra løpere har vært at KnarvikMila har en helt unik atmosfære som har gitt en flott løpsopplevelse, men at løypene i KnarvikMila har vært tung å løpe med mye høydemeter og svinger som har gjort det vanskelig å holde farten. Mange løpere søker aktivt etter de raskeste løypene og KnarvikMila har ikke vært blant disse!. En del har også meldt at de har savnet publikum og liv og røre langs løypene, spesielt på 10 km og halvmaraton.

 Begge disse utfordringene har vi gjort noe med og funnet den flateste, raskeste og beste 5 km løypen som er mulig å løpe rundt Knarvik Stadion. Løypen er flat, nesten uten svinger, har mange lange, rette strekk og er fri for trafikk. På 10 km løpes runden 2 ganger og på halvmaraton løpes en litt utvidet løype 4 ganger.

 Dette blir den mest kompakte gjennomføringen av KnarvikMila noensinne, noe som betyr hyppige møter mellom løpere og publikum på alle distanser. Det blir en tettpakket folkefest med speaker og publikum på stadion og publikum, musikkorps, drikkestasjoner og liv og røre langs store deler av løypen. Og alle løpere vet jo at man klarer å løpe litt fortere og bedre når man har publikums støtte i ryggen!

 Vi har tidenes raskeste KnarvikMila-løyper - og vi kan nesten love personlige rekorder, i alle fall personlige KnarvikMila-rekorder - på alle distansene! under årets KnarvikMIla

Sjekk ut det nye løypekartet og meld deg på tidenes raskeste KnarvikMila 2.-4. september på www.knarvikmila.no allerede i dag!

Ny trase på 5k, 10km og halvmarathon. På 10km spring ein 2 runder. og på Halvmarathon 4 runder i ei litt utvida løype inn mor Gjervik.

Knarvikmila Admin