Pensjonist seminar 27. august - Knarvik Kyrkje

Mandag 27. august arrangerer Knarvikmila samand med Lindås Kommune og Pensjonistforbundet eit seminar som særleg vi passe for pensjonistar og helsepersonell. Ein vil særleg ligge vekt på  velferdsteknologi/omsorgsteknologi for eldre, men også sjå litt på ny teknologi og korleis ein kan ta denne i bruk. Det vert matøkt og ein spasertur i Brekkeløypa for dei som ynskjer dette. Seminaret er GRATIS og inga påmelding. Seminaret startar kl 10 og varer til ca kl 17. Meir om seminaret her.

Stein Husebø har innlegg på seminaret

Stein Husebø har innlegg på seminaret

Karsten O Five har innlegg på seminaret

Karsten O Five har innlegg på seminaret

Brekkeløypa - tur i løya ein del av seminaret

Brekkeløypa - tur i løya ein del av seminaret

Knarvikmila Admin