Deltakar informasjon

PARKERING
Det er bra med parkeringsplasser i samband med Knarvikmila. Ein finn parkering bl.a på sørsida av Nordhordlandshallen, ved Knarvik Ungdomsskule, Knarvik Vidaregåande og på Knarvik senter. Våre hyggelege parkeringsvakter viser veg.

Her finn du ei oversikt over parkeringsplasser i Knarvik.

PROGRAM FOR KNARVIKMILA HELGA

Her er programmet

HENTING AV STARTNUMMER
Henting av startnummer er på KnarvikMessa i Nordhordlandshallen. Må hentast seinast 30 min. før start. Startnummer stand i NH hallen opnar: Fredag 16.30, lørdag 11.00 og søndag 09.30.

ETTERANMELDING
Etteranmelding kan gjerast på stand i Nordhordlandshallen ved sida av «Henting av startnummer» stand. Det er enklast å etteranmelda seg ved å bruka eigen moiltelefon/pc/nettbrett ved å gå inn på knarvikmila.no nettsida(der du er no) og trykka på PÅMELDING- linken.

T-SKJORTER
For dei som har bestilt t-skjorter på førehand, kan t-skjorter hentast ved informasjonsdesken på messa. Det vert sal av t-skjorter same plass – så langt lageret rekk.

DELTAKARPOSAR
Deltakarposar med diverse «goodies» vert delt ut ved henting av startnummer.

GRATIS DAGSKORT – VOSS RESORT
Vert delt ut til alle på Ungdomsløpet og Minimila.
KNARVIKMESSA
Informasjon om messa finn ein her.
VERDISAKER / OPPBEVARING TØY
Vi tilbyr oppbevaring av verdisaker i eige bemanna telt. Plassering: på grusbana ved Nordhordlandshallen. Vi har tilgjengeleg posar som merkast. Alternativt kan ferdig pakka bag leverast inn. Posar/bagar vert merka.
GARDEROBAR
Garderobar finn De i Nordhordlandshallen.
TOALETT/WC
Toalett i Nordhordlandshallen
START
Start for alle løpa på er same plass – på bortre langside Knarvik stadion. NB!NaturMila startar på oversida av tribunen. Følg merka veg frå Nordhordlandshallen. Sjå stadionkart.
BEREDSKAP
Røde Kors er tilgjengeleg i løypa og på stadion. I tillegg har vi eigen stevnelege. Ambulerande vaktmannskap i løypene, samt beredskapssenter på stadion (sjå stadionkart)

KJØP OG SAL AV STARTNUMMER
Ta kontakt på info@knarvikmila.no

DRIKKESTASJONAR
Det er drikkestasjon på alle distansar også Naturmila.

LØYPEMERKING
Alle løyper er godt merka og med skilt kvar kilometer. Det er godt vakthald i alle løyper, med synlege vaktar i kryss.

FARTSHALDARAR
Det vert godt synlege fartshaldarar på 10km og halvmarathon

MÅLSONAR
Det vert utdelt deltakarmedaljar etter målgang. Der etter finn ein drikke frå Olden, restitusjonsdrikk frå YT og bananer frå Kiwi.

MILJØ
KnarvikMila tar ansvar for miljøet og vi håpar De vil hjelpe oss med dette. Vi har tilrettelagt miljøstasjonar for avfall. Kjeldesortering og miljøvaktar er tilstades etter målsonene, ved NH hallen og ymse andre stader.

knarvik stadion.jpg